Venocaps - NL
Diastop NL
Arkogélules Activox NL

EIGEN MERKPRODUCTEN, OFFICINALE BEREIDINGEN, UW APOTHEKER MAAKT HET VERSCHIL!

31 juli 2019

De verkoop van voorschriftvrije geneesmiddelen gebeurt steeds vaker ver buiten de grenzen van de apotheek. Internet, parafarmacie en voortaan ook de supermarkt nemen een belangrijk aandeel in de taart.
Bovendien kent de markt met soortgelijke producten een enorme groei en een overvloed aan vaak misleidende publiciteit hieromtrent tiert welig.

De aanlokkelijke aanbiedingen via deze multikanalen spelen vaak enkel in op het financieel voordeel zonder de noden van de consument in vraag te trekken waardoor het beoogd resultaat soms teleurstelt.

De apotheker blijft de nummer 1 op vlak van betrouwbaar gezondheidsadvies, hij kent zijn patiënten, zijn universitaire opleiding en wetenschappelijke bijscholingen laten toe u steeds het meest geschikte product te adviseren.

Vanuit dit perspectief “advies” bieden steeds meer apothekers eigen producten aan die ze alleen of samen met collega’s hebben ontwikkeld . Deze producten zijn kwaliteitsvol en bieden het gewenste resultaat voor specifieke behoeftes.

De apothekers van de Dynaphar-groepering blijven zeker niet vanaf de zijlijn toekijken en investeren dan ook danig in “advies”. Reeds méér dan 10 jaar ontwikkelt een werkgroep van Dynaphar-apothekers producten met eigen label en officinale bereidingen die je in onze Dynaphar-apotheken kunt terugvinden.

Deze eigen merkproducten worden voor de ganse groepering industrieel vervaardigd en zijn vaak uniek op de markt. Ze bieden een zo compleet mogelijke oplossing voor de gezondheidsklachten van onze klanten. Echter, deze producten beperken zich tot voedingssupplementen en medische hulpmiddelen.

Anderzijds worden de officinale bereidingen door de apotheker zelf in zijn apotheek bereid. Daar deze producten bestanddelen, die erkend zijn als geneesmiddel, mogen bevatten is hun werking nog efficiënter. Ze zijn vaak de meest efficiënte producten binnen hun op de eigen markt.

En als kers op de taart, worden deze producten aangeboden tegen een zeer concurrentiële prijs !
Aarzel dus niet om bij uw eerstvolgend bezoek aan uw Dynaphar-apotheker naar deze eigen merkproducten en officinale bereidingen te vragen.

Door de kracht van al onze leden-apothekers te bundelen kan Dynaphar meer dan welke andere groepering inzetten op een uiterst kwalitatieve gezondheidszorg.